Skip to main content


Forberedelse til Brexit med UPS


Efterhånden som forhandlingerne mellem Storbritannien og EU fortsætter, er vi her for at hjælpe din virksomhed med at forberede sig til de potentielle udfald. Skønt der stadig er usikkerhed om det fremtidige handelsforhold, er tiden nu inde til at vurdere parathed og identificere mulighedsområder. Denne side vil guide dig gennem Brexit og hjælpe dig på vej mod et nyt handelslandskab.

Dit Brexit-parate værktøjssæt

Brexometer-quiz

Lad os først vurdere, hvor forberedt din virksomhed er til handel efter Brexit. Besvar et par enkle spørgsmål, og få ekspertrådgivning til at forberede din forsyningskæde.

De grundlæggende krav

Forberedelse af din forsyningskæde til Brexit kan virke afskrækkende, men start med følgende grundlæggende trin for at kunne holde varerne i bevægelse i værste fald.

Registrer dig for at få et EORI-nummer i Storbritannien og i EU.  
Et nummer til registrering og identifikation af økonomiske operatører (EORI) vil være påkrævet for at fortsætte samhandelen mellem Storbritannien og EU i tilfælde af en toldgrænse. Læs mere om EORI-numre her.

Momsregistrering
Hvis din EU-virksomhed importerer til EU i eget navn, skal du også momsregistreres i EU. Vi anbefaler, at du gør dette i klareringslandet. EU-virksomheder, der importerer i eget navn til Storbritannien, skal også momsregistreres i Storbritannien

Udnævn en registreret importør (IOR), hvis modtageren ikke er klarereren
IOR er ansvarlig for dine toldangivelser. For britiske virksomheder, der eksporterer til EU, kan dette enten være et EU-baseret datterselskab, hvis det deltager i transaktionen eller en EU-baseret toldklarerer.


Brexit Playbook

Nu hvor du har gjort det grundlæggende, kan du downloade vores omfattende vejledning, så du kan forberede din forsyningskæde til Brexit.

Webinar-serien om UPS Brexit 

Webinar 5 om UPS Brexit - Hvad drejer det sig om? - 19. september 2019

Brexit Webinar - Prepare for Brexit_220x124.jpg

Et panel af UPS-eksperter inden for toldklarering, handel og overholdelse leder dig gennem de obligatoriske og anbefalede handlinger, der skal udføres, for at holde din forsyningskæde i gang efter Brexit.Har du spørgsmål?

Kontakt vores handelseksperter på BREXIT@ups.com


Hold dig ajour

Tilmeld dig for at modtage tilbud, oplysninger og branchenyheder via e-mail, så du kan gøre forsendelse endnu nemmere. 
Du kan til enhver tid opdatere dine e-mailpræferencer.