Skip to main content

Brexitiin valmistautuminen UPS:n kanssa


Kun neuvottelut Ison-Britannian ja Euroopan union välillä jatkuvat, olemme täällä auttaaksemme yritystäsi valmistautumaan potentiaaliseen lopputulemaan. Vaikka paljon on yhä ilmassa tulevista kauppasuhteista, nyt on hyvä hetki arvioida valmiutesi ja mahdollisuutesi. Tällä sivulla opastamme sinut Brexitin läpi ja autamme matkallasi kohti kaupankäynnin uusia maisemia.  

Brexit-valmiuden työkalupakki

Brexometer-kysely

Oletko valmis Brexitiin? Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja saa asiantuntevia neuvoja Yhdistyneen kuningaskunnan EU:sta lähtöön valmistautumiseen.

Perusvaatimukset

Jakeluketjun Brexit-valmistelut voivat tuntua pelottavilta, mutta aloita seuraavilla toimenpiteillä, jotta varmistat tuotteiden liikkumisen pahimmassa skenaariossa.

Rekisteröi EORI-numero Isossa-Britanniassa ja Euroopan unionissa 
EORI-numero (Economic Operator’s Registration and Identification number) vaaditaan Ison-Britannian rajat ylittävän kaupankäynnin jatkamiseksi. Lue lisää EORI-numerosta.

ALV-rekisteröinti
Jos yrityksenne Isossa-Britanniassa tuo omissa nimissään Euroopan unioniin, teidän tulee olla ALV-rekisteröitynä Euroopan unionissa. Suosittelemme rekisteröintiä maassa, jossa teette tullaukset. Sama pätee myös toisin päin, EU-yrityksen tulee olla ALV-rekisteröitynä Isossa-Britanniassa.

Osoita virallinen tuoja, Importer of Record (IOR), jos vastaanottaja ei ole tullaaja
IOR on vastuussa ja vastuullinen tulli-ilmoituksista. Isosta-Britanniasta Euroopan unioniin tuoville yrityksille tämä voi olla joko tytäryhtiö EU:ssa, jos he ovat osa kauppatapahtumaa, tai EU:ssa sijaitseva tullihuolitsija.

Brexit-käsikirja

Perusteiden jälkeen voit valmistella kuljetusketjuasi tulevaan lataamalla yksityiskohtaisen Brexit-oppaamme.

UPS:n Brexit-webinaarien sarja 

UPS:n Brexit-webinaari 5 – Mistä on kyse? – 19.9.2019

Brexit Webinar - Prepare for Brexit_220x124.jpg

UPS:n tullihuolinnan ja kaupan asiantuntijat käyvät läpi pakolliset ja suositellut toimenpiteet, jotta jakeluketjusi pysyy liikkeessä Brexitin jälkeen.Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme osoitteessa BREXIT@ups.com. 


Pysy ajan tasalla

Ilmoittaudu sähköpostilistalle ja tee lähettämisestä entistäkin helpompaa vastaanottamalla tarjouksia, vinkkejä ja alan uutisia. 
Voit muokata sähköpostiasetuksiasi milloin tahansa.