Skip to main content

Bouw langdurige klantrelaties aan de hand van volledige transparantie

De ervaring van uw klanten verbeteren - van onderzoek tot levering


De koopervaring die u uw klanten biedt, kan uw bedrijf maken of breken. Met online winkels die 24 uur per dag, 7 dagen per week te bezoeken zijn, moet de customer journey vlekkeloos verlopen: de consument verlangt naar transparantie bij elke stap. Lees onze whitepaper 'Het Belang van een Volledig Transparante Customer Journey' en ontdek welke informatie de klanten verwachten tijdens hun kooptraject.

PeakSeason_Trans_graph01.jpg

Hoe transparant is uw customer journey?

Als consument zelf weet u dat volledige transparantie tijdens de customer journey cruciaal is om niet alleen nieuwe klanten aan te trekken en te behouden, maar ook om langdurige relaties op te bouwen.

Onze whitepaper bevat verschillende strategieën die zijn gebaseerd op wereldwijde trends en lokale inzichten uit onze Pulse of the Online Shopper-enquête van 2019. Hierdoor worden uw klanten op de hoogte gehouden vanaf het moment dat ze met hun onderzoek beginnen tot het moment dat ze hun pakket ontvangen. 

Geen winkelwagentje meer dat wordt verlaten: Volg eenvoudige stappen zoals het weergeven van totale kosten en productbeoordelingen door andere klanten, een duidelijk en gemakkelijk retourbeleid en bijgewerkte verzendinformatie. Dit zijn belangrijke onderdelen die ervoor zorgen dat de klant terugkomt!

Als volgende: Motivatie en empowerment

Deze whitepaper maakt deel uit van een driedelige e-commerce serie en is gebaseerd op de resultaten van onze enquête 'Pulse of the Online Shopper' uit 2019, die winkelgewoonten evalueert van pre-aankoop tot post-levering. Houd de rest van de serie 'Motivatie van de Consument' en 'De Klant heeft de Macht' in de gaten. Het onderzoek werd begin 2019 uitgevoerd en is gebaseerd op een PwC-enquête bij meer dan 18.000 online shoppers wereldwijd, waarbij zowel wereldwijde trends als lokale inzichten worden gecombineerd. 

PeakSeason_Trans_graph_02.jpg

PeakSeason_Trans_graph_03A.jpg
PeakSeason_Trans_graph_03B.jpgPeakSeason_Trans_graph_03C.jpg

Vul het formulier in om uw gratis exemplaar van de volledige whitepaper te ontvangen

Zorg ervoor dat u het aanvinkvakje aantikt als voorwaarde om de whitepaper te ontvangen.